Loonadministratie

Loonadministratie is een complex vakgebied waar veel wet- en regelgeving bij komt kijken.
Een correcte administratie is van belang om ontevreden werknemers, boetes, gemiste subsidies en onbenutte kortingsregelingen te voorkomen.
ABC Adviseurs verzorgt de complete loonadministratie. Wij houden alle wijzigingen bij en zorgen ervoor dat alles op een correcte manier wordt geadministreerd, met alle voordelen van dien.
Daarnaast kunt u bij onze loonadministratie (juristen) terecht voor alle vragen op arbeidsrechtelijk gebied.

Financiële administratie

Het bijhouden van een juiste financiële administratie is essentieel voor een goede bedrijfsvoering, onafhankelijk van de grootte van uw bedrijf.
Het biedt tal van voordelen. Een juiste administratie geeft u een goed inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Bovendien eist de Belastingdienst een juist en duidelijk overzicht van uw financiële activiteiten. Het opstellen en het deponeren van een jaarrekening bij de Kamer van Koophandel is een wettelijke verplichting voor B.V.’s.
Wanneer u uw administratie toevertrouwt aan ABC Adviseurs leveren wij u controle en overzicht. U bespaart tijd en uw gegevens worden regelmatig en zorgvuldig verwerkt. U krijgt het gehele jaar door inzicht in uw situatie. Bovendien kunnen wij u aan de hand van deze administratie voorzien van advies, zodat u het optimale uit uw situatie kunt halen.

Fiscaal & Juridisch advies

Door complexe wet- en regelgeving, met ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen, wordt er meer en meer van u verwacht op fiscaal/juridisch gebied.
U wilt alle problemen en vragen voorkomen door tijdig de juiste keuzes te hebben gemaakt. Daarnaast wilt u zo optimaal mogelijk ondernemen.
ABC Adviseurs biedt u de mogelijkheid om verschillende alternatieven tegen elkaar af te wegen ter bepaling van de juiste strategie. Wij zorgen ervoor dat alles goed voor u is geregeld, van het begin tot het einde. Wij kunnen u  adviseren op o.a. de volgende gebieden: Belastingaangiften, Loonheffingen, Belastingcontrole, Pensioenen, BTW-advies, Ondernemingsrecht Estate Planning, Arbeidsrecht, Agrarisch Recht etc.